Hitta varandra
Helt opt-in: slå på reglaget, ange var du är och om du är öppen för ett samtal. Andra deltagare ser en uppdaterad lista — ingen planritning för lokalen ännu, så här finns namn och platser, inte kartnålar.
Inget konto behövs — ett namn räcker för att synas i listan. Har du ett konto? Logga in för din profil och synk mellan enheter.
Valfritt och visas bara när du är synlig. Allt här kan läsas av andra deltagare som ser listan – lämna tomt om du hellre vill bli kontaktad på plats.
När du checkar ut försvinner din nål tills du checkar in någon annanstans – eller, om du följer en rutt, tills den flyttar dig till nästa stopp.
De som följer en rutt visas vid ruttens aktuella stopp — tills du checkar in någon annanstans själv.
Kommer
Ingen ännu. Bli först — slå på reglaget ovan.
Närvaro är opt-in och visas bara på platsnivå (ingen GPS, ingen spårning), upphör automatiskt fyra timmar efter din senaste incheckning och försvinner direkt när du väljer bort den. Vi visar ditt visningsnamn för kontot — inget annat.