Znajdźcie się
Tylko opt-in: włącz widoczność, podaj, gdzie jesteś i czy masz ochotę porozmawiać. Inni uczestnicy zobaczą listę na żywo — dla tego obiektu nie ma jeszcze planu, więc zobaczą nazwiska i miejsca, nie pinezki.
Nie potrzebujesz konta — wystarczy imię, by pojawić się na liście. Masz konto? Zaloguj się, aby korzystać ze swojego profilu i synchronizacji między urządzeniami.
Opcjonalne — wyświetlane tylko, gdy jesteś widoczny/a. Te dane mogą odczytać inni uczestnicy widzący listę — zostaw puste, jeśli wolisz kontakt osobisty.
Wymeldowanie usuwa Twoją pinezkę, dopóki nie zameldujesz się gdzie indziej — albo, jeśli śledzisz trasę, dopóki nie przeniesie Cię do kolejnego przystanku.
Kto jest na miejscu
Nikt nie jest jeszcze widoczny. Bądź pierwszy(-a) — włącz opcję powyżej.
Obecność działa tylko po opt-in i tylko na poziomie miejsca (bez GPS i śledzenia), wygasa automatycznie cztery godziny po ostatnim zameldowaniu i znika natychmiast po wyłączeniu. Pokazujemy tylko wyświetlaną nazwę Twojego konta.